Badeværelser

Skal badeværelset have en renovering? Eller drømmer du om et helt nyt badeværelse? Vi har både VVS & Murer under samme tag, og kan klare små som store opgaver, uanset omfanget. Kontakt os allerede i dag, og få et godt tilbud!

Fordele ved at vælge MTN som din murer

MTN Murer differentiere sig på flere måder fra andre murere, idet der både er murer- og vvs under samme tag og tilbud kan sendes indenfor 24 timer. Det kan være en enorm stor og uoverskuelig proces, når der skal laves badeværelse. 

Vi sørger for at flette de forskellige parametre sammen, så du ikke skal have kontakt med flere end nødvendigt, og så du ikke behøver at bekymre dig om alt for mange ting ifm. renoveringen eller dit nyt badeværelse.

Servicekvaliteten er helt i top, blandt andet også med de korte responstider. Indenfor 24 timer kan du nemlig indhente et ganske uforpligtende tilbud af vores murermester, der har sat sig ind i dit drømmeprojekt. Fordelen ved at vælge murere- og vvs’ere i én til dit badeværelsesprojekt er, at det kræver kompetencer i vvs og murerarbejde at gennemføre en større renovering eller et helt nyt badeværelse.

MTN Murer har over 20 års erfaring med murerarbejde, og vi kan derfor klare alle slags mureropgaver. Det betyder, at dit ønskede slutresultat ikke er den første teamet har mødt, og løst af slagsen. Erfaring er ikke uden betydning i håndværkerbranchen, da det er erfaring der skaber de bedste resultater. 

Ingen opgaver er for store eller små til MTN murer. Det dygtige team er klar og parat til at realisere din badeværelsesdrøm – uanset omfang. Kontakt os for et uforpligtende tilbud, du har intet andet at miste, end et godt tilbud!

Murer og vvs'er til dig der er privat-
og erhvervskunde

MTN kan håndtere alt fra små- mellemstore til større mureropgaver. Om du er privat eller erhvervskunde er underordnet.

Teamet er klædt på til alle slags opgaver, indenfor faget. Dit badeværelsesprojekt er i sikre hænder hos MTN Murer. Du kan med ro i maven betro dig til at få de bedste resultater, både service- og kvalitetsmæssigt. Vi håndterer med stor gejst gerne dit næste badeværelsesprojekt.

Kontakt os vedrørende dine ønsker til nyt badeværelse

Hvis du vil have fat i et professionelt og økonomisk overkommeligt murer- og vvsfirma til dit badeværelsesprojekt, så står vores team af erfarne murere klar til at tilbyde deres ekspertise for at løse dit projekt, og med de bedst slutresultater i vente. Hvad enten det er et mindre murerprojekt eller en komplet tilbygning.

For yderligere information om de tjenester vi kan levere, eller for at booke vores team til et kommende projekt, bedes du kontakte os, og vi vil med glæde drøfte dine behov.

Kontakt os