Filtsning

Med filtsning, får dine gamle og kedelige mursten nyt liv igen. Filtsning som er et tyndt mørtellag bliver behandlet med filtsesbræt. Dit hus kan filtses i flere forskellige farver.

Filtsning giver dit hus et nyt look

Vi lover ikke noget, vi ikke kan overholde. MTN team går gerne den mil længere, for at gøre resultatet så æstetisk som muligt, efter højeste kvalitetsstandarder.

Vi slipper ikke en opgave eller et projekt, før resultatet er noget vi 100% kan stå inde for, og som kunden har givet tilkendegivelse på.

Filtsning kan være en fordelagtig løsning for dig, der gene vil give dit hus et nyt- og bedre udseende. Pudsning og filtsning er en oplagt løsning, hvis der er opstået skade eller revner i fuger, sten eller lign. 

I visse tilfælde kan det være relevant, at få udført en renovering af husets facade, inden en filtsning- og pudsning kan igangsættes.

Da større skader på facaden skal være udbedret for et godt- og sikkert resultat, er det sommetider vigtigt at få facaden renoveret inden andet arbejde på området påbegyndes. Læs mere omkring vores renovering af facader her.

Hos MTN Murer er du garanteret og sikret murerarbejde af høj service og kvalitet. Vi går ikke på kompromis med dette, og vores projekter følges nøje – til punkt og prikke, for de absolut bedste resultater.

Over 20 års erfaring i murerbranchen

Vores team har mange års erfaring i bl.a. filtsning. Nedenstående er en oversigt over nogle af de opgaver vi udfører:

– så du spares for eksponering af usunde stoffer

Kontakt os, hvis du går og overvejer filtsning af dit hus' facade

Filtsning kan være en besværlig, uoverskuelig og krævende opgave at give sig i kast med på egen hånd. Af æstetiske- kvalitets- og sikkerhedsmæssige årsager anbefales det at hyre en professionel til opgaven. Det kan bedre betale sig, på mange parametre. Du sparer dig selv for en masse usikkerheder og uforudsigeligheder på sigt, og i forhold til selve slutresultatet.

Du er mere end velkommen til at give os et kald på telefon +45 70 444 202 eller kontakte os via info@mtnmurer.dk

Vi drøfter gerne dine ønsker omkring et eventuelt filtsningsprojekt, og vender tilbage til dig med et uforpligtende tilbud, indenfor blot 24 timer!

Kontakt os