Køkkener

Trænger dit køkken til et nyt udtryk? Vi har over 20 års erfaring med murerarbejde indenfor bl.a. køkkener.

Overvejer du at få dit køkken renoveret?

Uanset om du leder efter dit drømmekøkken eller om situationen er den, at dit nuværende køkken bare har brug for et grundlæggende ‘løft’, så kan MTN’s team af dygtige murere sørge for at at levere dig skræddersyede, overlegne køkkenløsninger til konkurrencedygtige priser.

Køkkenrenoveringer kan være med til at øge anvendeligheden af dit køkken, og gøre arbejdet i køkkenet mere behageligt. Der er et hav af idéer til køkkenrenovering, som kan hjælpe dig med at pifte dit køkken op og gøre det mere organiseret og moderne.

Elegante bordplader forbedrer dit køkkens skønhed, gør rengøringen nemmere, giver plads til at placere køkkenredskaber og kan endda bruges som erstatning for et bord. Alternativt kan du installere en ø i midten som vil se moderne ud, give plads og kan tjene som et ekstra måltidsområde.

Et godt køkken er et, der er fri for rod, så du kan nyde at lave mad. MTN Murer kan give dig smarte løsninger til at gøre dit køkken mere organiseret og lækkert.

MTN Murer som dit foretrukne køkkenfirma

Hvad kan MTN Murer tilbyde dig, udover +20 års erfaring som er med til at forudsætte de bedst mulige slutresultater? Jo, ser du, MTN Murer vil arbejde sammen med dig omkring design af køkkenet, præcis som du ønsker det. Vores team af professionelle murere- og vvs’ere vil fuldføre alt det arbejde, der kræves for at færdiggøre dit køkken. Her er fordelen nemlig også, at vi har vvs’ere og murere under samme tag.

Uanset om du ønsker et traditionelt køkken eller et moderne, kan vi sidde sammen med dig og komme frem til et design, der opfylder dine krav. Vores team vil udarbejde en tidslinje, som de vil sikre følges nøje.

Virksomhedens mål er at afslutte projektet til tiden, med minimale forstyrrelser og inden for det angivne budget, og med dine præferencer som fungerer som rettesnor.

Kontakt os i dag og indhent et tilbud, ganske uforpligtende!

Når det er tid til at opdatere dit køkkenudstyr så det bedre passer til dine præferencer, giver en køkkenrenovering dig mulighed for at omorganisere området og maksimere opbevaringen. Uanset om du ønsker at tilføje eller fjerne en bordplade, eller få en væg helt væk for at skabe en mere åben planløsning, så vil MTN Murer gøre din vision til virkelighed. Mange mennesker er gennem årene blevet hjulpet med at ombygge og tilpasse deres køkkener.

Frem for alt fokuserer vi på at forvandle dit nuværende køkken til et enestående designhøjdepunkt i dit hjem. De nye køkkenskabe, bordplader og køkkenfliser vil blive udvalgt sammen med farver, der får rummet til at virke større og lysere. Du vil ikke genkende dit køkken efter renoveringen!

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på dit næste køkkenprojekt, vil teamet hellere end gerne diskutere dine krav og passende løsninger.

Kontakt os